Till innehållet

Instruktör/serviceman

Vi söker dig som vill arbeta både som instruktör i brandrelaterade utbildningar och med drift- och underhåll på våra övningsanläggningar.

Brandman i andningsmask

Den aktuella tjänsten är placerad på förbundets utbildningsanläggning, Nothemmet, som ligger i Bergunda några kilometer utanför centrala Växjö. Här bedriver vi vår externa utbildning och en stor del av vår interna fortbildning. På Nothemmet kan också andra räddningstjänster hyra in sig för utbildning och övning. Polisskolan i Växjö, Kustbevakningen, Försvarsmakten och ambulanssjukvården i Kronoberg är organisationer som idag använder vår anläggning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består både av arbete som instruktör och arbete som serviceman. I tjänsten som instruktör kommer du att utföra brandrelaterade utbildningar, innehållet kan vara både teoretiskt och praktiskt. Du kommer att arbeta med utbildningar inom hela förbundet och mot våra externa kunder. I tjänsten som serviceman ingår drift- och underhållsarbete. Tjänsten innehåller arbete med tunga maskiner och verktyg samt fysiskt arbete, exempelvis snöröjning och underhåll av övningsanläggningar.

Kvalifikationer

Du behöver ha följande kvalifikationer:

  • Utbildad brandman, SMO-utbildning eller motsvarande alternativt GRib-utbildning eller motsvarande.
  • Körkortsbehörighet B
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i det svenska språket

Som person är du flexibel, kan jobba självständigt men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Du är positiv, kommunikativ och initiativrik. Det är viktigt att du har en vilja att utveckla både verksamheten och dig själv!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse

Anssökan

Ansökan senast 2022-05-31 genom Visma recruit Länk till annan webbplats.

Kontaktpersoner

Martin Torudd
Avdelningschef
0470-766524
martin.torudd@vaxjo.se

Magnus Dahlman
Platsansvarig Nothemmet
0470-766551
larsmagnus.dahlman@vaxjo.se

Facklig företrädare

Facklig företrädare (Sveriges Ingenjörer, Vision, Kommunal och Brandmännens Riksförbund) nås via Värends räddningstjänst växel 040-76 65 00

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 maj 2022
Jobb och karriär